Studio MAX Live(MAX) Ma 24 maart 2014 George Maas is te gast en praat over zijn fotoproject Empty Your Pocket.

Presentatie: Frank du Mosch en Cilly Dartell.
 
     

NRC Handelsblad 4 april 2014

Double Spread in deze Landelijke Kwaliteitskrant met Roberto Payer (General Manager Waldorf Astoria) op de voorpagina.

 
     
  Een TVploegvan het progamma Hart van Nederland volgde George Maas woensdag 11 januari in het centrum van Rotterdam op zijn strooptocht "Het legen van mannenbroekzakken". Volslagen onbekende mannen vertellen openhartige verhalen over de spullen die ze tevoorschijn haalden. Dit naar aanleiding van de expositie Empty Your Pocket in de Centrale bibliotheek van Rotterdam waarin alle 330 deelnemers aan het fotoproject op groot formaat te zien zijn.
Artikel van 16 mei in de Münsterische Zeitung over het project "Mach deine taschen leer". Hier wordt een grondige analyse gemaakt en dieper op bepaalde zaken ingegaan. Klik op de foto (links) om het artikel te lezen.  

Het fotoproject Empty Your Pocket van fotograaf George Maas wordt van 15 mei t/m 17 juni 2012 geëxposeerd in het Haus der Niederlande (Kramerambtshaus) in Münster, Duitsland. Opening wordt op 15 mei verricht door de directeur van de Kunstrai, Amsterdam Erik Hermida.

lees verder

 

 

 

 

www.machdietaschenleer.de

 

Een televisieploeg van WDR3 maakte op 15 mei 2012 een reportage van George Maas terwijl deze deelnemers zocht voor zijn fotoproject "Mach deine taschen leer" in de Duitse studentenstad Münster. Later op de avond werd de expositie geopend door Kunstrai directeur Erik Hermida. In vier weken trok de expositie meer dan 1500 bezoekers.

 
Empty Your Pocket in het Rijksmuseum.  

George Maas leegde de zakken van Regilio Tuur en Regi Blinker voor de camera van RTVrijnmond.

 

 

 
Van 9 t/m 31 januari 2012 waren alle 320 deelnemers te zien op groot formaat in de Openbare bibliotheek Rotterdam Hoogstraat 110.  
  Het is mogelijk om het Fotoproject Empty Your Pocket als expositie te verkrijgen. Een selectie van de foto's is uitgeprint op een formaat van 90x46 cm. Techniek: C-Print Dibond/ Perspex. In januari 2012 is de expositie te zien op de 4e etage van de Openbare bibliotheek, Rotterdam Heeft u interesse om een uitnodiging te ontvangen stuurt u dan een email naar georgemaas@xs4all.nl dan zet ik u op de mailinglist.  
     
EYP in de rubriek "Schuim" van het het Parool van 6 april 2011 Anton. P. Nieland, Commandant van de Marinebasis, Amsterdam, schrijver Redmond O'Hanlon, fotograaf George Maas en vele anderen bij de opening van de fototentoonstelling "Empty Your Pocket" in de Oba, Amsterdam. Tekst en fotografie Charlotte van Drimmelen. Klik op de foto (links) om het artikel te lezen.  

Op dinsdag 5 april 2011 werd in de grootste openbare bibliotheek van Europa (28000m2) gelegen aan de Oosterdokskade in Amsterdam, de tentoonstelling geopend met de meest bijzondere foto's uit het fotoproject van George Maas 'Empty Your Pocket'. De expositie wordt om 17.00 uur geopend door de Engelse schrijver Redmond O'Hanlon.

 
Dinsdag 15 maart 60ste verjaardag van het Boekenbal in de Stadschouwburg, Amsterdam. EYP was er ook. Radio interview op donderdag 31 maart Programma "Het Eiland" Klik op de link en beluister de uitzending. http://www.amsterdamfm.nl/programmering/Het-Eiland/Eiland.aspx  

Zondag 13 februari 2011 Enkele dagen voor een opdracht in Parijs waar ik Chirac tegen het lijf liep. Helaas had hij geen tijd om zijn zakken te legen.

Foto: George Maas

 
  Zaterdag 20 november. Presentatie Empty your pocket! Van Kemenade & Hollaers, Ginnekenweg 269 / 271, Breda 17.00 uur  

Vrijdag 5 november. Presentatie eerste exemplaar aan Ronald Plasterk, Persmuseum, Zeeburgerkade 10, Amsterdam. Alle deelnemers aan het project nog tot 5 december 2010 te zien middels een beamerpresentatie en het boekje is natuurlijk ook te koop.

Foto: George Maas

 

Interview 6 novemberi 2010. Frank du Mosch interviewt George Maas over EYP bij het radioprogamma Cappuccino. Elke zaterdag bij de NCRV

Foto: George Maas

 

Augustus 2009. Ingehuurd door het Zomerfestival Venlo 2009 om een reportage te maken van wat mensen zoal op een festival in hun zakken bij zich hebben. De foto's waren over het gehele festivalterrein op grote schermen voor iedereen te zien.

Foto: George Maas

 

Interview 21 sept. 2009 Pieter Hilhorst interviewt George Maas over EYP bij het radioprogamma ObaLive, Omroep Llink.

Foto: George Maas

 
    STARTPAGINA